aboutus
  • Κίνα Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd.

Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: RYDBATT RYDER KEENSTONE JOINTEDGES RYDELEC 瑞鼎
Αριθμός Υπαλλήλων: 300~500
Ετήσιες πωλήσεις: 20000000-30000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2005
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.
Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.
86-755-32903789
επαφή

Εταιρικό Προφίλ

Κίνα Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 


Ο Ryder βρίσκεται στην περιοχή Longhua, ειδική Econonic ζώνη Shenzhen, γείτονες στο Χονγκ Κονγκ και το κοντινό Μακάο. Είμαστε εστίαση στην μπαταρία, το φορτιστή και την επιχείρηση BMS, τους οποίους συμμετέχοντας κυρίως στην έρευνα, παραγωγή των επαναφορτιζόμενων μπαταριών, η μπαταρία συσκευάζει, συστήματα διαχείρισης μπαταριών, μπαταρία προστατευτικό PCM, φορτιστές και άλλα σχετικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Στην αρχή του έτους 2012, καλύψεις του Ryder πέρα από τα τετραγωνικά μέτρα δέκα χιλιάδων για την παραγωγή. Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί άγρια στους διάφορους τομείς, όπως το ε-ποδήλατο, τροφοδοτημένη αναπηρική καρέκλα, μηχανικό δίκυκλο, κάρρο γκολφ, skateboard, hoverboard, motorboat, μοτοσικλέτα. Τώρα έχουμε παράσχει τις επαγγελματικές λύσεις ισχύος της μπαταρίας και τις υπηρεσίες cOem για τους πελάτες από την Αμερική, την Ιαπωνία, την Κορέα, ευρωπαϊκά, τη Μέση Ανατολή και τη Λατινική Αμερική.

 

Κίνα Shenzhen Ryder Electronics Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1


Η επιχείρηση, η μόνος-πειθαρχία και η κοινωνική υποχρέωσή μας, παίρνουν έναν πελάτη πρώτα και προσανατολισμένη προς η τους ανθρώπους διαχείριση, κάνει να αναπτύξει τις τεχνολογίες και να χρησιμεύσει κοινωνία ως η ευθύνη μας. Παίρνουμε παρέχουμε όλη την αξιόπιστη και φιλική προς το περιβάλλον λύση ηλεκτρικής δύναμης ανθρωπότητας ως αποστολή μας, αφιερώνοντας για να είμαστε παγκόσμιος ηγέτης στον επανακαταλογηστέο τομέα των πόρων δύναμης μπαταριών και ηλεκτρονικής. Επιλέξτε το Ryder, εμπιστοσύνη Ryder, θα κάνουμε προχωρούμε και κερδίζουμε το καλύτερο μέλλον από κοινού!

 


 

Ιστορία


Ηλεκτρονική του Ryder που καθιερώνεται σε Shenzhen στις 18 Ιουλίου 2005, κυρίως στην επιχείρηση των πακέτων μπαταριών. Το 2009 η επιχείρηση πέρασε ISO9001 και βελτίωσε τα πρότυπα ποιότητας των προϊόντων για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις υψηλών σημείων από τους πελάτες μας.


Το 2012, η ηλεκτρονική του Ryder κινήθηκε προς μια νέα δυνατότητα και χρησιμοποιεί τη ικανότητα παραγωγής, η παραγωγικότητα βελτιωμένη σχεδόν 10 φορές από πριν.


Το 2013, η ηλεκτρονική του Ryder εισήγαγε το σύστημα cErp (SAP) για να εποπτεύσει τη διαδικασία εκτέλεσης διαταγής.


Το 2017, η ηλεκτρονική του Ryder επέκτεινε SMT, εισαγόμενη μηχανή μεγάλων μπαλωμάτων από τη Γερμανία.


Μέχρι τώρα το εργοστάσιο αυξάνεται σε μια σύγχρονη επιχείρηση που ενσωμάτωσε τη σχηματοποίηση εγχύσεων, το PCB σχεδιάζοντας, τις συγκεντρώνοντας υπηρεσίες πακέτων SMT και μπαταριών.


Το 2018 η επιχείρηση πέρασε ISO14001certification, εισαχθείσα αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής μπαταριών για να βελτιώσει περαιτέρω την παραγωγικές ποιότητα και την ικανότητα.


 

Υπηρεσία


Ο Ryder βρίσκεται στην περιοχή Longhua, ειδική Econonic ζώνη Shenzhen, γείτονες στο Χονγκ Κονγκ και το κοντινό Μακάο. το oduction του επανακαταλογηστέου batteriWe είναι εστίαση στην μπαταρία, το φορτιστή και την επιχείρηση BMS, τους οποίους συμμετέχοντας κυρίως στην έρευνα, pres, η μπαταρία συσκευάζει, συστήματα διαχείρισης μπαταριών, μπαταρία προστατευτικό PCM, φορτιστές και άλλα σχετικά ηλεκτρονικά προϊόντα. Στην αρχή του έτους 2012, καλύψεις του Ryder πέρα από τα τετραγωνικά μέτρα δέκα χιλιάδων για την παραγωγή. Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί άγρια στους διάφορους τομείς, όπως το ε-ποδήλατο, τροφοδοτημένη αναπηρική καρέκλα, μηχανικό δίκυκλο, κάρρο γκολφ, skateboard, hoverboard, motorboat, μοτοσικλέτα. Τώρα έχουμε παράσχει τις επαγγελματικές λύσεις ισχύος της μπαταρίας και τις υπηρεσίες cOem για τους πελάτες από την Αμερική, την Ιαπωνία, την Κορέα, ευρωπαϊκά, τη Μέση Ανατολή και τη Λατινική Αμερική.


 

Η ομάδα μας


Έρευνα & ανάπτυξη 

 

Ο Ryder στηρίζεται συνεχώς στα επιτεύγματά του, για να βελτιώσει τα υπάρχοντα προϊόντα και να εφαρμόσει τις νέες τεχνολογίες. Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί μας σχεδιάζουν τα νέα προϊόντα

Βελτιώστε τη τεχνολογική διαδικασία παραγωγής

Ενσωματώστε τις απαιτήσεις του πελάτη

 


Ποιοτικός έλεγχος

 

Ο Ryder είναι δεσμευμένος να παρέχει στους πελάτες τη κορυφαία ποιότητα διαθέσιμη σήμερα και στο μέλλον. Έχουμε τους επαγγελματικούς QC τεχνικούς για την εφαρμογή του συνολικού ποιοτικού ελέγχου σε κάθε διαδικασία, συμπεριλαμβανομένου του εισερχόμενου ποιοτικού ελέγχου (IQC) Ποιοτικός έλεγχος ι-διαδικασίας (IPQC) Έξω πηγαίνοντας ποιοτικός έλεγχος (OQC), Τελικός ποιοτικός έλεγχος (FQC), Η δοκιμή ασφάλειας και αξιοπιστίας, κ.λπ., 7s και η οπτική διαχείριση πραγματοποιούνται για να καταστήσουν οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα ορατό και να πάρουν την άμεση διόρθωση.

 


Κέντρο δοκιμής

 

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα, για κάθε newell, ο Ryder θα κάνει τη δοκιμή ασφάλειας πριν από τη μαζική παραγωγή. Η δοκιμή περιλαμβάνει: Ελεύθερη πτώση, αντίκτυπος, διείσδυση καρφιών, θερμικός κλονισμός συντριβής, βλήμα, βραχυκύκλωμα, υπερτίμηση & Overdischarge. Εκείνη η δοκιμή ικανοποιεί όλων που περνούν, έπειτα cango στη μαζική παραγωγή.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Miss. Vera
Τηλ.: : 86-755-32903785
Φαξ : 86-755-32903781
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)