Να στείλετε μήνυμα

Όποια είναι καλύτερη, μαλακή μπαταρία λίθιου πακέτων ή σκληρή μπαταρία λίθιου πακέτων;

November 22, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Όποια είναι καλύτερη, μαλακή μπαταρία λίθιου πακέτων ή σκληρή μπαταρία λίθιου πακέτων;

Όποια είναι καλύτερη, μαλακή μπαταρία λίθιου πακέτων ή σκληρή μπαταρία λίθιου πακέτων;

Μαλακή μπαταρία λίθιου πακέτων: η μαλακή μπαταρία λίθιου πακέτων είναι ακριβώς μια υγρή μπαταρία καστόρων με ένα πολυμερές κοχύλι. Ο τύπος δομών είναι αργίλιο-πλαστική συσκευασία ταινιών. Σε περίπτωση πιθανών κινδύνων ασφάλειας, η μαλακή μπαταρία πακέτων θα διογκώσει μόνο και θα ραγίσει το πολύ-πολύ. Υπάρχουν δύο είδη σκληρής συσκευασίας μπαταριών λίθιου: κύλινδρος και τετράγωνο. Η συσκευάζοντας δομή έχει τα διαφορετικά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, κυρίως για τις διαφορετικές θέσεις ζήτησης στην αγορά. Είναι σχετικά δύσκολο να εξασφαλιστεί η συνέπεια των σκληρών συσκευασμένων μπαταριών λίθιου. Υπάρχουν όλο και περισσότερα πρότυπα, και η τεχνολογία επεξεργασίας είναι δύσκολο να ήταν απολύτως συνεπής. Είναι κατάλληλο για την προσαρμοσμένη παραγωγή και κατασκευή, η οποία δεν είναι κατάλληλη για την αυτόματη παραγωγή των πακέτων μπαταριών καστόρων.

 

Χαρακτηριστικά της μαλακής μπαταρίας λίθιου πακέτων

1. Το ευρύ φάσμα της χρήσης, τώρα αυτό είναι πολύ δημοφιλές στην ψηφιακή βιομηχανία 3C.

2. Από την προοπτική της μορφής της μαλακής μπαταρίας πολυμερούς λίθιου πακέτων, το μαλακό πακέτο μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε μορφή. Για τα μηχανοκίνητα οχήματα, που συγκεντρώνουν η μαλακή μπαταρία πακέτων μπορεί να αυξήσει το διάστημα των μηχανοκίνητων οχημάτων. Αφ' ετέρου, η θέση συνελεύσεων της μαλακής μπαταρίας πακέτων δεν επηρεάζεται με το δομικό τύπο μηχανοκίνητων οχημάτων

3. Είναι πολύ λεπτό και καταλαμβάνει ένα μικρό διάστημα. Από την άποψη της μαλακής μπαταρίας πακέτων, μπορεί να κάνει thinner μπαταριών. Η γενικά ευελιξία λειτουργίας και το ταίριασμα της μαλακής μπαταρίας πακέτων είναι σχετικά υψηλές. Για τις αυτοκινητικές επιχειρήσεις, έχει το μεγάλο πειρασμό στις ιδέες σχεδίου.

4. Υψηλή απόδοση ασφάλειας. Ο τύπος δομών μαλακής μπαταρίας πακέτων είναι συσκευασία πλαστικών ταινιών αργιλίου. Το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της συσκευασίας ταινιών αργιλίου είναι ότι είναι μαλακή και έχει μια ορισμένη μαλακότητα. Όταν η μπαταρία έχει τα προβλήματα απόδοσης ασφάλειας, η μαλακή μπαταρία πακέτων θα διογκώσει γενικά και θα ραγίσει, και το υγρό εσωτερικό θα διαρρεύσει έξω, που δεν θα αποτρέψει τον ατμό από την απαλλαγή, με συνέπεια την έκρηξη και την πυρκαγιά.

5. Είναι μικρό σε μέγεθος και ελαφρύ σε βάρος. Από την άποψη του όγκου της μαλακής τοποθετημένης σε κάψα μπαταρίας πολυμερούς λίθιου, έχει τα χαρακτηριστικά του ελαφριού, μεγάλου όγκου, της μικρής εσωτερικής αντίστασης και της κατάλληλης έννοιας σχεδίου, και παρουσιάζει βαθμιαία το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και την προεξέχουσα κυρίαρχη θέση του.

6. Μικρή εσωτερική αντίσταση. Η εσωτερική αντίσταση της μαλακής μπαταρίας πακέτων είναι μικρότερη από αυτή της μπαταρίας λίθιου. Αυτή τη στιγμή, η ελάχιστη εσωτερική αντίσταση του εσωτερικού μαλακού κυττάρου μπαταριών πακέτων μπορεί να είναι λιγότερο από 35m2, το οποίο μειώνει πολύ το μόνο - κατανάλωση ισχύος του πακέτου μπαταριών λίθιου.

7. Το σχέδιο είναι εύκαμπτο. Η μορφή της μαλακής μπαταρίας λίθιου πακέτων μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τη ζήτηση στην αγορά του πελάτη για να αναπτύξει το πρότυπο κυττάρων της αγοράς.

Μαλακή και σκληρή διαφορά πακέτων μπαταριών λίθιου
Η μπαταρία λίθιου που η μαλακή συσκευασία και η σκληρή συσκευασία είναι αναφέρεται κυρίως στη διαφορά μεταξύ ενός υλικού κοχυλιών πακέτων μπαταριών λίθιου, εάν να έχοντας οποιαδήποτε συσκευασία έξω, αυτό είναι δύσκολη να δει, πρέπει να δει την οντολογία μπαταριών, το βάρος του κοχυλιού μπαταριών χάλυβα θα στραφεί από τον ίδιο όγκο της μπαταρίας, αλλά το κοχύλι αργιλίου και η εύκαμπτη συσκευασία δεν είναι εύκολο να διακριθούν, αλλά μαλακή, εύκαμπτη συσκευασία από την μπαταρία αργιλίου με την παραμόρφωση σπασιμάτων χεριών εύκολα.

Το χαμηλό βάρος

Η λίθιο-ιονική μπαταρία μαλακός-πακέτων είναι αναπτήρας 40 τοις εκατό από χάλυβας-ντυμένων τον αναπτήρα της αντίστοιχων και 20 τοις εκατό από το αργίλιο-ντυμένο αντίστοιχό της. Από την άποψη του βάρους, η λίθιο-ιονική μπαταρία μαλακός-πακέτων είναι πολύ ελαφρύτερη από τη λίθιο-ιονική μπαταρία σκληρός-πακέτων, αλλά η κύρια αναλογία βάρους είναι το βάρος της περίπτωσης.

Χαμηλή ικανότητα

Η λίθιο-ιονική μπαταρία μαλακός-πακέτων είναι 10 έως 15 τοις εκατό και 5 έως 10 τοις εκατό υψηλότερο από τις μπαταρίες χάλυβα και αργιλίου του ίδιου μεγέθους. Αν και από την άποψη της ικανότητας, η ικανότητα της μαλακής μπαταρίας λίθιου πακέτων δεν είναι πολύ υψηλότερη από αυτή της σκληρής μπαταρίας λίθιου πακέτων, αλλά υπάρχει ένα ορισμένο χάσμα μεταξύ των δύο. Στον τομέα των απαιτήσεων υψηλής ικανότητας, η εφαρμογή της μαλακής μπαταρίας λίθιου πακέτων είναι ακόμα υψηλότερη από αυτή της σκληρής μπαταρίας λίθιου πακέτων.

Χαμηλή μορφή

Επειδή η εσωτερική μπαταρία της μαλακής μπαταρίας λίθιου πακέτων είναι υγρή, έτσι η μορφή της μπορεί συνήθως να έχει ποικίλες μορφές, αυτό το χαρακτηριστικό έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα πέρα από τη σκληρή μπαταρία λίθιου πακέτων στον τομέα των συγκεκριμένων απαιτήσεων για τη μορφή της μπαταρίας λίθιου.

Στη δομή της συσκευασίας πλαστικών ταινιών αργιλίου, στην περίπτωση των διαρροών μυστικών, η μαλακή μπαταρία θα φυσήξει μόνο - επάνω.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Miss. Vera
Τηλ.: : +86 13714601357
Φαξ : 86-755-32903781
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)